Չինացի Խոհարարները Հավը Պատրաստելիս Առաջինը Հենց ՍԱ Են Հեռացնում, Իսկ Մենք Այն Ուտում Ենք Մեծ Հաճույքով․ Սա Ամենավնա Սակար Բանն Է

Չինացի խոհարարներն ար գելում են ուտել հավի այդ մասերը։ Խոհարարները կիսվել են, թե հավի որ մասը պետք է ընդհանրապես դեն նետվի: Իրականում շատերը պարբերաբար և հաճույքով օգտագործում են այն։ Դա կարող է վատ անդրադառնալ ձեր կազմվածքի վրա և ընդհանրապես առ ողջության վրա: Վնա սակար է կազմվածքի համար և ոչ միայն Օրինակ՝ պետք է դադարեցնել հավի կա շի ուտելը։ Փաստն այն է,

որ այն գրեթե ամբողջությամբ բաղկացած է ճա րպից։ Մարդկանց շրջանում տարածված կարծիք կա, որ ոտքերի, ազ դրերի և հավի կր ծքի մաշկը կո լագենի ման րաթելերի հիանալի աղբյուր է։ Իրականում դա հեռու է ճշմարտությունից: Հավի այս հատվածը ընդհանրապես չի հաարստացնում օ րգանիզմը կո լագենով, բայց հեշտությամբ վն ասում է կազմվածքին: Բացի այդ, հավի կաշ վի վրա մեծ քանակությամբ բա կտերիաներ կան։ Հավի թ ոքերը երկրորդն են ա րգելված մթերքների ցանկում։

 Ինչպես պարզվեց, նույնիսկ բարձր ջերմաստիճանի պատշաճ բու ժումն ի վիճակի չէ դրանցից ամբողջությամբ հեռացնել բոլոր մակ աբու յծները։ Վտ անգավոր է դրանք օգտագործելը, քանի որ կարող են մարդուն վա րակել վտ անգավոր վա րակիչ հի վանդություններով։ Նույնը վերաբերում է պոչին: Եթե մարդը հաճախ է ուտում հավի գլ ուխներ, դա կարող է վտ անգավոր լինել նրա առո ղջության համար։ Բանն այն է, որ այդ հատվածում կուտակվում են վն ասակար նյութեր: Այնուամենայնիվ, հավի սիրահարները պետք է ավելի զգույշ վերաբերվեն իրենց սննդակարգին։

1 090 Views
Կիսվիր ընկերների հետ
Ավելացնել մեկնաբանություն