Ծիրանի մուրաբայի պատրшստման եղանակը . պատրшստման բոլոր նրբությունները՝ տեսшնյութում

1 կգ ծիրանի համար
600-700 գ շաքարավազ
նաև կիտրոնի հյութ, կիտրոնի շերտեր կամ կիտրոնաթթու

Եթե փափուկ է ծիրաանը, ապա պատրաստում ենք սոդայաջուր
Յուրաքանչյուր 1 լ սառը ջրին ավելացնում ենք 1 ճ գդալ սոդա, ու այդ խառնուրդի մեջ թողնում ենք ծիրանները նվազագույնը 1 ժամ, որից հետո հարկավոր է շատ լավ լվանալ, նոր միայն ավելացնել շաքարավազը։

 

 

https://youtu.be/MGtJI3WZt5g

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Մեկնաբանել