Ինչպես պատրաստել խնձորով կարկանդակ

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը և խառնել, մինչև զանգվածը սպիտակի: Ավելացնել բուսայուղը, թթվասերը, խառնել: Աստիճանաբար խառնել ալյուրը, պետք է ստացվի մածուցիկ զանգված: Մի փոքր վանիլ ավելացնել: Խնձորը մաքրել, լվանալ, կտրատել: Կեղևը կարելի է թողնել: Խնձորի շերտերը լցնել տապակի մեջ, խմորը լցնել  վրան: Թխել 180 աստիճանում մոը 40 րոպե: Ստուգել չոփով, եթե այն չոր է դուրդ գալիս, խմորը թխվել է:

Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խնձորով կարկանդակ

խնձոր 500 gram

շաքարավազ 1 teyi_bajak

ձու 3 հատ

ալյուր 1 teyi_bajak

վանիլ

թթվասեր 2 chashi_gdal

ձեթ 1 surchi_bajak

от Ani

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *